0478 - 226000
Headerafbeelding

ZwartOpWit Notariaat is starter van het kwartaal

ZwartOpWit Notariaat in Venray is gekozen als de vierde Starter van het Kwartaal in 2016. Deze nieuwe notaris is tevens de eerste vrouwelijke notaris in Venray.

Olga Roffers heeft sinds enkele maanden een kantoor op Noorderhof en werkt daar met twee medewerkers. Een geheel nieuw notariskantoor oprichten is niet zo gebruikelijk. Meestal neemt een kandidaat-notaris van een bestaand notariskantoor het notariaat over. Maar Olga wilde iets opbouwen vanaf de basis en daar haar eigen wensen en persoonlijkheid in kunnen brengen. Degene die een bestaand notariaat overneemt komt vaak in een gespreid bedje, maar dat was nou net niet wat Olga zocht. Alleen door een volledig nieuw notariaat op te richten, kon ze het zelf vormgeven en haar visie van een modern notariaat realiseren.

'De nieuwe notaris van Venray'

“Het algemene beeld van een notaris is dat van een ‘stoffig’ kantoor met formele handelingen. Aan dit imago wil ik iets doen”, aldus Olga. “Een goede service, kwaliteit, duidelijke en betaalbare tarieven, maar zeker ook korte lijnen en laagdrempeligheid”, zijn volgens Olga de kracht van ZwartOpWit Notariaat. “Dat ik de eerste vrouwelijk notaris ben in Venray is nu nog bijzonder ,maar daar kan ik geen toekomst op bouwen. Een brede klantenkring met variatie in mijn taken en een laagdrempelig notariaat is mijn doel.”

Wethouder Loonen is blij met een nieuwe startende notaris in Venray. “Ik wist eerlijk gezegd niet dat zelfstandig notaris worden zo’n zware toelatingsprocedure betekende. Petje af voor deze starter, die ik dan ook graag een goede toekomst toewens.”

bron: www.omroepvenray.nl 


Terug naar overzicht
ZwartOpWit Notariaat is starter van het kwartaal

© ZwartOpWit Notariaat 2020