0478 - 226000

ZwartOpWit Notariaat

Zoals gezegd is ZwartOpWit Notariaat hét notariskantoor voor Venray en omgeving. Ons kantoorpand is volledig gemoderniseerd, met gratis parkeergelegenheid voor de deur en ligt vlak bij de A73 waardoor het zeer goed bereikbaar is. 

Duidelijkheid, service en kwaliteit gaan bij ons samen met betaalbaarheid en snelheid. U weet van tevoren wat u van ons kunt verwachten. Service in de zin van "een stapje extra doen" hoort er bij ons gewoon bij. Doordat wij een klein kantoor zijn, kunnen wij snel schakelen en zijn er korte lijnen. Zodra u belt heeft u direct iemand aan de telefoon, die u antwoord kan geven op al uw vragen.

Wij zijn een redelijk nieuw notariskantoor, we zijn modern en toch vertrouwd voor vele particulieren en ondernemers door de jarenlange ervaring van zowel de notaris, als de medewerksters.

Olga Roffers-Janssen

Olga Roffers-Janssen

Notaris bij ZwartOpWit Notariaat is Olga Roffers-Janssen. Geboren en getogen in Venray. Notarieel recht gestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen.
Sinds 1 januari 2000 werkzaam in het notariaat en in ruim 19 jaar ervaring opgedaan in zowel het onroerend goed en familierecht alsook het ondernemingsrecht. 

Minette van Bergen

Minette van Bergen

Vanaf 1 mei 2018 is Minette van Bergen, als kandidaat-notaris, werkzaam bij op ons kantoor. Minette is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en personen- en familierecht. Inmiddels is zij meer dan 6 jaar werkzaam als kandidaat-notaris en bij vragen over ondernemingsrecht en personen- en familierecht, maar ook daarbuiten, is Minette u graag van dienst.

Faidra Hartzema

Faidra Hartzema

Faidra Hartzema is sinds 1 november 2018 werkzaam bij ons op kantoor en heeft ruim 18 jaar ervaring in het notariaat. Voor alle vragen op het gebied van onroerend goed kunt u bij haar terecht.

Lindy Boots

Lindy Boots

Lindy Boots is sinds 2006 werkzaam in het notariaat en voor velen een vertrouwd gezicht.
Lindy heeft ruim 11 jaar ervaring in het onroerend goed en behandelt op ons kantoor zelfstandig dossiers.
Voor al uw vragen op dit rechtsgebied (maar ook daarbuiten) kunt u bij haar terecht.

Angelie van Benthum

Angelie van Benthum

Angelie van Benthum is de tweede notarieel medewerkster bij ZwartOpWit Notariaat.
Angelie is geboren en getogen in Venray. Door haar jarenlange werkervaring en de sterke maatschappelijke binding met Venray is zij de perfecte aanvulling voor ons kantoor.

Janne Kruijk

Janne Kruijk

Sinds 1 oktober 2018 is Janne Kruijk werkzaam op ons kantoor. Janne heeft dit jaar haar opleiding als directiesecretaresse afgerond. Het eerste contact zal vaak via Janne lopen.

© ZwartOpWit Notariaat 2019