0478 - 226000
Headerafbeelding

ZwartOpWit Notariaat

Zoals gezegd is ZwartOpWit Notariaat hét notariskantoor voor Venray en omgeving. Ons kantoorpand is volledig gemoderniseerd, met gratis parkeergelegenheid voor de deur en ligt vlak bij de A73 waardoor het zeer goed bereikbaar is. 

Duidelijkheid, service en kwaliteit gaan bij ons samen met betaalbaarheid en snelheid. U weet van tevoren wat u van ons kunt verwachten. Service in de zin van "een stapje extra doen" hoort er bij ons gewoon bij. Doordat wij een klein kantoor zijn, kunnen wij snel schakelen en zijn er korte lijnen. Zodra u belt heeft u direct iemand aan de telefoon, die u antwoord kan geven op al uw vragen.

Wij zijn een redelijk nieuw notariskantoor, we zijn modern en toch vertrouwd voor vele particulieren en ondernemers door de jarenlange ervaring van zowel de notaris, als de medewerksters.

Olga Roffers-Janssen

Olga Roffers-Janssen

Notaris bij ZwartOpWit Notariaat is Olga Roffers-Janssen. Geboren en getogen in Venray. Notarieel recht gestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen.
Sinds 1 januari 2000 werkzaam in het notariaat en in ruim 20 jaar ervaring opgedaan in zowel het onroerend goed en familierecht alsook het ondernemingsrecht. 

Minette van Bergen

Minette van Bergen

Vanaf 1 mei 2018 is Minette van Bergen werkzaam bij op ons kantoor. Sinds 14 februari 2020 is Minette benoemd als toegevoegd notaris op ons kantoor. Minette is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en personen- en familierecht. Inmiddels is zij meer dan 10 jaar werkzaam in het notariaat en bij vragen over ondernemingsrecht en personen- en familierecht, maar ook daarbuiten, is Minette u graag van dienst.

Lindy Boots

Lindy Boots

Lindy Boots is sinds 2006 werkzaam in het notariaat en voor velen een vertrouwd gezicht.
Lindy heeft ruime ervaring in het onroerend goed en behandelt op ons kantoor zelfstandig dossiers.
Voor al uw vragen op dit rechtsgebied (maar ook daarbuiten) kunt u bij haar terecht.

Imke Budding-Timmermans

Imke Budding-Timmermans

Imke is al 13 jaar werkzaam in het notariaat en is een duizendpoot.

Zowel op het gebied van onroerend goed maar ook op het gebied van verklaringen van erfrecht en boedels is zij bekwaam.

Aniek Adriaans

Aniek Adriaans

Aniek is inmiddels 5 jaar werkzaam in het notariaat op het gebied van het personen & familierecht.

Bij Aniek kunt u terecht voor vragen omtrent (levens)testamenten, huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontract, schenkingen maar ook voor een verklaring van erfrecht.

Susanne Camps-Janssen

Susanne Camps-Janssen

Susanne is onze administratieve en financiële duizendpoot op kantoor.

Met reeds 25 jaar werkervaring is zij een geweldige ondersteuning voor ons team.

Janne Kruijk

Janne Kruijk

Sinds 1 oktober 2018 is Janne Kruijk werkzaam op ons kantoor. Janne heeft in 2018 haar opleiding als directiesecretaresse afgerond. Het eerste contact zal vaak via Janne lopen.

© ZwartOpWit Notariaat 2022